четвер, 6 квітня 2017 р.

Творча група з питань національно – патріотичного виховання

Враховуючи суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні,  актуальним є виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни,активної громадянської позиції. Навчальний заклад має стати для кожної дитини осередком становлення громадянина-патріота України та протистояти викликам сучасності. Тому, з метою вивчення проблем національно – патріотичного виховання молоді на сучасному етапі, опанування інноваційними формами та методами роботи у лютому – березні 2017 року на базі КРЕНЦ працювала районна творча група у складі заступників директорів з виховної, навчально – виховної роботи, педагогів – організаторів, класних керівників.
Керівником творчої групи була Гуменюк С.С., заступник директора НВК «Ківерцівська ЗОШ І ст. – Ківерцівська районна гімназія», сертифікований тренер програми «З Україною в серці», яка пройшла  курси при НЕНЦ у м. Київ у червні —  листопаді 2016 року.
Під час п’яти занять творчої групи відбулося спільне навчання та ознайомлення з психологічними засадами організації національно – патріотичного виховання, обмін досвідом щодо дієвих форм роботи, напрацювання спільних проектів та планування подальшої виховної діяльності навчальних закладів. 16 учасників тренінгу отримали сертифікати участі та електронні матеріали для практичної роботи.



Немає коментарів:

Дописати коментар